[email protected]


Logo
Bli medlem
Foreldre

Kiosk vakt

Møt opp 90 minutter før den første kampen starter.
Da rekker du å ordne med kaffe/te, frukt, og evt. annen mat.
Alle lag kommer ca 1 time før kampstart.

🔴 KAFFE & TE

  • Kaffeposer, filter, te-poser, kaffesukker og fløtepulver er i skapet på bakrommet.
  • Bruk 5 måleskjeer med kaffe til full trakter.
  • Kok te-vann på vannkoker og ha det på gul kanne.


🔴 KOKE PØLSE

  • Pølsene skal varmes i pølsemakeren. Pølsemakeren skal stå på ca. 70-80 grader med vann oppunder rista. (Må muligens ha litt sterkere temp. i starten.)
  • Pølsepapir og beholdere finner dere i skapet på bakrommet.
  • Ketchup og sennep står i brus-skapet og settes frem på benken. Pølser ligger i kjøleskapet.
  • I de tilfeller vi har lomper ligger de i kjøleskapet
  • (Hvis brød ligger i fryseren ta opp og “riste” på toastjernet)
  • Følg instruks på hvor mye pølser som skal værmes (avhengig av hvor mange kamper som spilles)


🔴VAFFEL

  • Poser med vaffelrøre finnes i skapet på bakrommet
  • Vaffeljern finnes i skapet på bakrommet
  • Syltetøy, rømme og stekesmør står i kjøleskapet
  • Kaketine med lokk brukes til vaflene
  • Følg instruks på hvor mange vafler som skal stekes (avhengig av hvor mange kamper som spilles)


🔴 FRUKT

  • Frukt ligger i kjøleskapet
  • Kutt opp frukt til fruktbeger (følg oppskrift inne på kjøkkenet)
  • Legg frem frukt som selges stykkevis


🔴OPPLYSNINGER

  • Zettle betalingsystem og utstyr, veiledning i kiosken.
  • VIPPS nr Kiosk 775159 (alle varer som selges ligger i VIPPS handlekurven)
  • Veksel til kiosk ligger i kassaskrinet
  • Søppel og brusflasker skal ryddes fra tribunen mellom og etter kampene
  • Ved mange kamper må det settes ut flere bord og stoler i "cafe" områdetHallvakten hjelper til med skyvedørene


🔴 DOMMERE, SEKRETERIAT

  • Sekretariat får kaffe/te og 1 vaffel/kakeSett frem kaffekanne og kopper i sekretariatet
    • Sett frem kaffekanne og kopper i sekretariatet
  • Dommer får kaffe/te eller 1 brus samt en vaffel, kake, pølse eller frukt


🔴 ETTER KAMP

Kiosken – rydding og vasking

  • Kaffekanner, traktere, pølsekoker og alt utstyr som er brukt skal vaskes!
  • Sett det som skal stå kaldt tilbake i kjøleskapet
  • Oppdelt frukt som er ikke er solgt kan stå i kjøleskapetp, ikke kastFrukt gis ut til lag som trener påfølgende uke
    • Frukt gis ut til lag som trener påfølgende uke
  • Salgsvarer i kiosken skal ryddes tilbake i skapet der det ble hentet fra
  • Har ekstra bord og stoler blirr brukt i "café" området, må disse ryddes tilbake
  • Gulvet i kiosken skal vaskes
  • Vaskemiddel og filler finner du i skapet på bakrommet.
  • Bøtter og kost finnes bakrommet.

🔴 Søppel

  • Tøm søppelkontainere og gi beskjed til hallvakten som har nøkkel til avfallsrommet

🔴 Kassaoppgjør

  • Pengene skal telles opp av kioskvaktene, evt. sammen med vakthavende i hallen.
  • Digital rapport kan skrives ut om ønskelig.

🔴 KIOSKEN SKAL IKKE STENGES FØR KAMPENE ER SLUTT OG SISTE LAG HAR REIST.

🤩 LYKKE TIL!!