Foreldre
Kiosk vakt
Møt opp 90 minutter før den første kampen starter.
Da rekker du å ordne med kaffe/te, frukt, og evt. annen mat.
Alle lag kommer ca 1 time før kampstart.
🔴 KAFFE & TE
- Kaffeposer, filter, te-poser, kaffesukker og fløtepulver er i skapet på bakrommet.
- Bruk 5 måleskjeer med kaffe til full trakter.
- Kok te-vann på vannkoker og ha det på gul kanne.
🔴 KOKE PØLSE
- Pølsene skal varmes i pølsemakeren. Pølsemakeren skal stå på ca. 70-80 grader med vann oppunder rista. (Må muligens ha litt sterkere temp. i starten.)
- Pølsepapir og beholdere finner dere i skapet på bakrommet.
- Ketchup og sennep står i brus-skapet og settes frem på benken. Pølser ligger i kjøleskapet.
- I de tilfeller vi har lomper ligger de i kjøleskapet
- (Hvis brød ligger i fryseren ta opp og “riste” på toastjernet)
- Følg instruks på hvor mye pølser som skal værmes (avhengig av hvor mange kamper som spilles)
🔴VAFFEL
- Poser med vaffelrøre finnes i skapet på bakrommet
- Vaffeljern finnes i skapet på bakrommet
- Syltetøy, rømme og stekesmør står i kjøleskapet
- Kaketine med lokk brukes til vaflene
- Følg instruks på hvor mange vafler som skal stekes (avhengig av hvor mange kamper som spilles)
🔴 FRUKT
- Frukt ligger i kjøleskapet
- Kutt opp frukt til fruktbeger (følg oppskrift inne på kjøkkenet)
- Legg frem frukt som selges stykkevis
🔴OPPLYSNINGER
- Zettle betalingsystem og utstyr, veiledning i kiosken.
- VIPPS nr Kiosk 775159 (alle varer som selges ligger i VIPPS handlekurven)
- Veksel til kiosk ligger i kassaskrinet
- Søppel og brusflasker skal ryddes fra tribunen mellom og etter kampene
- Ved mange kamper må det settes ut flere bord og stoler i "cafe" områdetHallvakten hjelper til med skyvedørene
🔴 DOMMERE, SEKRETERIAT
- Sekretariat får kaffe/te og 1 vaffel/kakeSett frem kaffekanne og kopper i sekretariatet
- Sett frem kaffekanne og kopper i sekretariatet
- Dommer får kaffe/te eller 1 brus samt en vaffel, kake, pølse eller frukt
🔴 ETTER KAMP
Kiosken – rydding og vasking
- Kaffekanner, traktere, pølsekoker og alt utstyr som er brukt skal vaskes!
- Sett det som skal stå kaldt tilbake i kjøleskapet
- Oppdelt frukt som er ikke er solgt kan stå i kjøleskapetp, ikke kastFrukt gis ut til lag som trener påfølgende uke
- Frukt gis ut til lag som trener påfølgende uke
- Salgsvarer i kiosken skal ryddes tilbake i skapet der det ble hentet fra
- Har ekstra bord og stoler blirr brukt i "café" området, må disse ryddes tilbake
- Gulvet i kiosken skal vaskes
- Vaskemiddel og filler finner du i skapet på bakrommet.
- Bøtter og kost finnes bakrommet.
🔴 Søppel
- Tøm søppelkontainere og gi beskjed til hallvakten som har nøkkel til avfallsrommet
🔴 Kassaoppgjør
- Pengene skal telles opp av kioskvaktene, evt. sammen med vakthavende i hallen.
- Digital rapport kan skrives ut om ønskelig.
🔴 KIOSKEN SKAL IKKE STENGES FØR KAMPENE ER SLUTT OG SISTE LAG HAR REIST.
🤩 LYKKE TIL!!